امروز دوشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۳
اقتصاد خوبشبکه خبری اقتصاد خوب

بررسی رقابت منطقه‌ای ایران و عربستان در یک کتاب تازه

کتاب «تقابل ایران و عربستان در یمن» نوشته امین صبحی به‌تازگی منتشر و راهی بازار نشر شده است.
کد خبر: 2061
زمان انتشار: ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۳ بعد از ظهر -
324 بازدید

اقتصاد خوب – نویسنده این کتاب، روابط ایران و عربستان را در ۶ فصل مورد پژوهش قرار داده که بخش نخست آن به نظریه توازن قوا، بخش دوم به تاریخچه روابط این دو کشور و بخش سوم به جایگاه یمن در سیاست خارجی عربستان مورد اختصاص دارد. نویسنده در فصول بعدی نیز ضمن بررسی تاریخچه زیدیان، یمن را به عنوان عرصه جنگ ایران و عربستان مورد تحلیل قرار داده و در نهایت به نتیجه‌گیری پرداخته است.
در پشت جلد این کتاب آمده است: رقابت‌های ایران و عربستان ریشه در فرایند‌های تاریخی ایدئولوژیک متفاوت دو کشور دارد که به عنوان طلایه داران رهبری جهان اسلام وارد رقابت‌های پر شدت ایدئولوژیک شده‌اند، ریاض و تهران می‌کوشند گستره به کارگیری طرف‌های ثالث به اندازه‌ای باشد که به جنگ تمام عیار منجر نشود و تا حد ممکن از کشیده شدن این جنگ‌ها به داخل خاک خود جلوگیری و یا آن را مدیریت کنند.
امین صبحی نویسنده این‌کتاب، متولد سال ۱۳۶۳ در تهران است و کار خبر و رسانه را از اواسط دهه ۸۰ از باشگاه خبرنگاران جوان آغاز کرده است و بیش از ۱۷ سال سابقه روزنامه‌نگاری، سردبیری خبر و فعالیت در اکثر رسانه‌های حرفه‌ای کشور از جمله خبرگزاری فارس، ایرنا، ایکنا، تقریب، سینا، شبستان، برنا و دیگر رسانه‌ها همانند روزنامه جام جم، جهان نیوز، نشاط، اقتصاد خوب، روزنامه قدس، معاونت رسانه‌ای آستان قدس رضوی، موسسه مطبوعاتی رسانه نگاران پارسا و و مدیرمسئولی برخی از رسانه ها را در کارنامه خود دارد.
این فعال رسانه‌ای پیش از این، کتاب «مدیریت سواد رسانه‌ای و منابع کسب خبر» را هم منتشر کرده بود که به بررسی تمایز‌های سواد رسانه‌ای و سواد اطلاعاتی، مدیریت رسانه و منابع کسب خبر اصحاب رسانه پرداخته بود.
وی پیش از این ویراستاری کتاب منظومه‌خوانی “جستار دهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران” را نیز در کارنامه خود ثبت کرده بود.
اما کتاب جدید این نویسنده با عنوان «تقابل ایران و عربستان در یمن» به بررسی روابط تهران و ریاض در موضوع جنگ هشت ساله یمن در ۱۶۰ صفحه پرداخته و به‌نوعی پژوهش در باب تاریخچه روابط ایران و عربستان و زمینه‌های تنش و واگرایی است.

علاقمندان می‌توانند با اسکن کیو آر کد درج شده در خبر و یا ارسال پیام از طریق شبکه‌های اجتماعی به شماره ۰۹۱۰۰۸۴۸۱۹۳ جهت تهیه این کتاب اقدام کنند.

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *