امروز دوشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۳
اقتصاد خوبشبکه خبری اقتصاد خوب

هشدار سازمان دامپزشکی کشور درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو

سازمان دامپزشکی کشور نسبت به شیوع بیماری تب کریمه کنگو هشدار داد و از مردم خواست توصیه‌های بهداشتی در خصوص این بیماری را رعایت کنند.
کد خبر: 14440
زمان انتشار: ۴ تیر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۹ بعد از ظهر -
187 بازدید
دامپزشکی
 به گزارش شبکه خبری اقتصاد خوب، امین اسدی، مشاور معاون وزیر و مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور در خصوص شیوع بیماری تب کریمه کنگو در کشور گفت: بنابر اعلام وزارت بهداشت و درمان ۱۸ نفر از هموطنان عزیز به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متاسفانه یک نفر فوت شده است.
او با بیان این که شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا شده است، افزود: تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام است که در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد.

وی اظهار داشت: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشا‌های مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته و … قابل کنترل است.

به گفته سخنگوی سازمان دامپزشکی کشور، ویروس در برابر حرارت حساس است بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود.

او افزود: تولید کنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

نوشته شده توسط:

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *